Bruce Lee

Bruce Lee er en spilleautomat med et 5-hjuls oppsett og 60 gevinstlinjer. Spillet er utviklet av selskapet WMS og er en del av deres «Money Burst» -spill. Bruce Lee har flere funksjonelle elementer som wild-symboler og scatter-symboler som gir gratisspinn, men oppfølgeren til denne spilleautomaten, Bruce Lee Dragon’s Tale, har imidlertid mange flere slike elementer tilgjengelige.

Spillets ikoner holder seg til temaet, og består blant annet av Bruce Lee selv, Bruce Lee beinspark, en kinesisk hatt, drager, vaser, kastestjerner, gullmynter, kniver og andre ninjarelaterte symboler.

Williams Interactive

Williams Interactive er kanskje bedre kjent som WMS. Selskapet har produsert kvalitetsutstyr til spillindustrien i mange år, og flere av produktene deres har spilt en viktig rolle innen utviklingen av spilleautomater fra standard mekaniske automater til spill som er designet med forskjellige intellektuelle egenskaper. I tillegg er WMS også kjent for å skape nye innovative måter for utbetalinger fra diverse automater.

Som programvareutviklere har WMS også vist sin oppfinnsomhet ved å være med til å introdusere Reel ’em In, en funksjon som tillater utbetaling av sekundære bonuser på flere gevinstlinjer på samme tid. Etter hvert som tiden har gått har selskapet kommet med flere nye temaer, og en av de viktigste automater de har sendt på markedet er Monopoly.

Spillekatalogen til Williams Interactive inneholder også G + -serien – et sett med videoautomater, pokerspill, mekaniske spilleautomater, video lotterier og et felles nettverk av sammenkoblede spilleautomater. I 2010 begynte selskapet å tilby sine online spillalternativer til personer over 18 år i Storbritannia, og et år senere fikk også spillere over 18 år tilgang til WMS sine online spill i USA. Siden har utviklingen gått fort og de har nå en rekke av deres egne spilleautomater på diverse cruiseskip. Dette spilleprogrammet er en hit blant Facebook-brukere og kalles «Lucky Cruise».

Inspirert av filmene til Bruce Lee

Dette automaten er basert på livet til den populære kampsportslegenden og skuespilleren Bruce Lee. Denne asiatiske skuespilleren gjorde kampsport populært over hele verden via sine filmer, som ikke kun var pakket med action, men også veldig inspirerende, morsomme og til tider også lærerike. Bruce Lee automaten bruker det unike Money Burst-formatet som er noe annerledes enn det vanlige hjulformatet mange andre spilleautomater benytter seg av. Det er særlig de to første hjulene som har et spesielt oppsett. Disse to hjulene har bare to symboler hver, mens det tredje, fjerde og femte hjul har fire symboler hver. Derfor er symbolene som vises på de to første hjulene viktige, da disse bestemmer om du vil lande en vinnende kombinasjon med de tre andre hjulene eller ikke.

Spesielle funksjoner

Bruce Lee automaten har et enkelt wild-symbol og dette er representert av Bruce Lee selv. Bruce Lee wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler på hjulene, med unntak av skattkisten. Wild-symbolet fungerer også som et ekspanderende wild-symbol og denne funksjonen er med til å gjøre spillets standardfunksjoner litt mer fristende. Wild-symbolet er også det høyeste betalende symbolet. Skattkisten fungerer som et scatter-symbol og tjener på samme tid som nøkkel til bonusrunden.

Bonus med gratisspinn

Får du minst tre scatter-symboler med skattkisten på, så vil dette aktivere bonusen med gratisspinn. Det finnes imidlertid flere måter hvorpå man kan aktivere funksjonen med gratisspinn, men disse metodene er litt vanskelige å forklare her og vil kun gi deg hodebry. Det anbefales derfor å lese forklaringen i informasjonsdelen av spillet, og denne får man tilgang til ved å klikke på ikonet med et spørsmålstegn øverst til høyre, rett over hjulene. Uansett gjelder det om å nyte spillet og når først du har fått utløst funksjonen med gratisspinn, så er det enkelt. En interessant faktor med hensyn til denne bonusen, er imidlertid at et eget sett med hjul brukes til gratisspinn, noe som gir en stor overraskelse når du bruker dine gratisspinn.

Best for spillere som spiller for mindre innsatser

Bruce Lee er ikke automaten hvor man vinner de store gevinstene, noe som skyldes at den kun tillater relative lave innsatser. Det er derfor primært en automat for dem som spiller for mindre innsatser og ikke trenger å satse stort. For dem som liker å satse mye penger, så kan det anbefales å sjekke ut oppfølgeren, Bruce Lee Dragon’s Tale. Myntverdiene på Bruce Lee spilleautomaten varierer fra 0,01 til 2,00 per innsatslinje, noe som betyr at hvis du spiller på alle innsatslinjene, med maksimal innsats per linje, så vil du satse totalt 60 mynter. Bruce Lee er som nevnt det høyest betalende symbolet og lander du fem av disse vil du få 800 mynter som gevinst. Vi kan nevne at automaten har en RTP på 96,04 %.

Et utmerket spill

Bruce Lee er en fin automat for dem som ikke stiller krav om store gevinstmuligheter. Den har et annerledes layout med en litt komplisert gratisspinnfunksjon. Det fungerer og selv om oppfølgeren har en del flere funksjoner, så er Bruce Lee perfekt for nybegynnere og de som liker å kose seg med spilleautomater fra tid til annen.