Fish Party

Navnet på denne spilleautomaten stemmer vel ganske bra med virkeligheten, for er det en ting vi vet om fisk- og sjøliv generelt, så er det at de elsker å feste. Det er i alle fall det vi har sett i film som Nemo og Stor Ståhai. Uansett, Fish Party er et kjempefint navn til en videoautomat og denne automaten kan lokke med 5-hjul og hele 243 måter å vinne på. Nettopp disse spillene med 243 gevinstlinjer har om noen revolusjonert måten spillerne spiller på, og Fish Party lover et fossefall av gevinster, totalt 97 000 mynter for å være helt eksakt. Spillet tilbyr også de vanlige funksjonene du finner på mange andre automater, blant annet bonuser med gratisspinn, multiplikatorer, wild-symboler og scatter-symboler.

Mange fisk i sjøen

Fisk og havet må være den største sjangeren innen spillindustrien, spesielt når vi ser på antall spilleautomater som foregår under vannet. Mens det høres ut som om et slikt tema kan bli foreldet etter en stund, så er det mange måter som programvareutviklere kan lage slike spill og finne forskjellige slags havbaserte opplevelser å basere automatene sine på.

Du kan være sikker på at disse ulike spillene vil gi deg massevis av opplevelser under havets overflate. Symbolene inkluderer ofte fisk, haier, blekksprut og andre eksotiske dyr, sammen med skip, skatter og vakre planter. Mange ganger vil spesielle bonusrunder også være et tema rundt disse ideene, slik at du kan dykke litt på egenhånd, og forhåpentligvis blir belønnet for innsatsen din.

Uttrykksfulle fisk

Fisk er stort sett stille skapninger, men i Fish Party er det ikke helt slik. Disse animerte fiskene, som man finner på hjulene, er definitivt ikke stille. Vi kan nærmest kalle dem det motsatte med deres støyende adferd. Vi bør kanskje være helt nøyaktige og nevne at ikke alle symbolene faktisk er fisk, her finnes også en sjøstjerne og denne hører til innen kategorien virvelløse dyr. Den røde sjøstjernen er et av symbolene i spillet, sammen med en grønn fisk som gjesper, en gul fisk som ler, en blå fisk med en krone på hodet og en mark som er spiddet av en fiskekrok (antagelig nyter denne marken ikke festen så mye som fiskene).

Av andre symboler fra dypet kan nevnes en musling som titter ut av skallet sitt og en lilla fisk med gjøglerhat på hodet sitt. Det finnes også en skattkiste fylt med perler og gull her, og en logo for denne spilleautomaten. Noe som er ganske forfriskende, er at det ikke er noen spillekortsymboler i spillet, men kanskje ganske logisk når spiller handler om fisk og havet.

Små utbetalinger

Skal vi komme med en liten klage på spillet, så må det være at utbetalinger for de vanlige kombinasjoner av symboler, ikke er så veldig imponerende. Som du kanskje allerede har gjettet, så er det skattkisten som gir deg en av de største gevinstene, etterfulgt av den blå, gule og lilla fisken. Men til og med fem kister er kun verdt 20 kreditter. Fish Party-logoen er litt bedre, og gir 40 kreditter for fem på rad, og som en liten ekstra bonus fungerer den også som et wild-symbol. Logoen er ikke kun et vanlig wild-symbol, den er faktisk et stablet wild-symbol, noe som betyr at det oversvømmer hjulene og sikrer deg en større gevinst.

Wild-symbolet kan erstatte alle symboler unntatt scatter-symbolet som er muslingen vi nevnte før. Det er muslingen som gir spillerne de største gevinstene ved at den betaler 150 kreditter for fem og 30 for fire. Gevinster med scatter-symbolet blir også multiplisert, avhengig av din stablede innsats. Alle symboler gir gevinst hvis man lander dem fra venstre mot høyre unntatt scatter-symbolene, som gir gevinst uansett hvordan de lander.

Bonus med gratisspinn

Hvis du lander tre eller flere scatter-symboler, så vil du utløse bonusspillet med gratisspinn. Du kan vinne mellom åtte til 20 gratisspinn, kanskje ikke så mange som på andre spilleautomater, men helt sikkert flere enn hos mange andre. Når du kommer til denne delen av spillet, så begynner det plutselig å bli en del morsommere, spesielt takket være de super stablede wild-symbolene. Disse vil i praksis hjelpe deg med å danne et par solide vinnerkombinasjoner. Gratisspinn kan også utløse flere gratisspinn.

Siden det er en så høy treffprosent på bonusen med gratisspinn, så har Microgaming ikke lagt til flere bonusspill, men du vil sannsynligvis ikke lide under dette siden du kan vinne ganske mange gratisspinn. Microgaming har også bygget en gambling-funksjon inn i Fish Party-automaten. Denne fungerer ganske enkelt ved at du kan velge mellom å prøve å doble gevinsten din, eller ikke å gamble, for hver gang du får en gevinst. Du trenger blott å velge riktig kortfarge, så blir gevinsten doblet. DU kan også gjette riktig korttype og får du rett, så blir gevinsten firedoblet. Det er selvsagt risikofylt, men noen spillere foretrekker å leve livet på kanten.