Playtech

Playtech er en av spillbransjens tungvektere og tilbyr et meget stort utvalg av spilleautomater, og de har formentlig et spill i porteføljen deres som passer de fleste. Hvis du er interessert i ulike temaer, så kan du velge blant populære filmer, tegneserier, idrettsutøvere og sportspersonligheter. Hvis du er på jakt etter automater med store jackpoter, så står Playtech også bak en rekke spill hvor utbetalingene kan endre livet ditt radikalt. Er du mer til de tradisjonelle spillene, så har Playtech også flere klassikere og vanlige tre og fem hjuls spilleautomater som definitivt bør appellere til alle elskere av spilleautomater.

I størrelse er Playtech en av verdens største leverandører av online spillprogramvare og notert på børsen i London. Selskapet ble stiftet i 1999 og har siden tilbudt toppmoderne og verdiskapende løsninger til bransjens ledende operatører. Playtech har i dag mer enn 5000 ansatte fordelt på kontorer i 17 land og de har lisens fra 140 steder verden rundt.

Vanlige funksjoner på Playtech spilleautomater

Playtech spilleautomater dekker et stort utvalg av temaer, og nivået spenner fra grunnleggende spill med helt enkel grafikk til animasjonskrevende spill som bruker video og lydklipp for å skape en fantastisk atmosfære rundt spillet. Til tross for mangfoldet, så er det likevel en del likhetstrekk mellom en del av Playtech sine automater. Den mest vanlige trekket er kanskje kontrollen av spillet.

De fleste Playtech automatene har alle mellom 15 og 25 gevinstlinjer og spillene lar også spillerne velge antall aktive gevinstlinjer. Spillene til Playtech bruker heller ikke mynter, i stedet gir de spillerne mulighet til å velge hvor mye de vil satse per gevinstlinje. Dette gjør Playtech sine spill til noen av de mest enkle å spille på, en automat hvor du ikke trenger å holde øye med antall mynter som har blitt brukt hele tiden. De typiske innsatsene varierer fra kr. 0,10 til kr. 50 per linje.

Flere spesielle funksjoner kan også bli funnet på Playtech sine spill, men heldigvis tilbyr hvert spill likevel tilstrekkelig med variasjon for å holde ting interessant. Wild- og scatter-symboler er svært vanlige på Playtech sine spilleautomater, og de fleste spillene inkluderer gratisspinn og andre bonus-funksjoner.

Progressive jackpoter

Playtech er også en av de største utviklere av progressive spillautomater innen nettcasinoer. Det er flere populære spill som bidrar til Playtech sin popularitet, men et spill som virkelig skiller seg ut er Beach Life. Dette spillet er ment å transportere spillerne langt unna deres daglige rutiner og helt til tropene hvor solen skinner hver dag. Det tegneserielignende universet har endeløse strender med palmer og gigantiske parasoller, og utsikt mot det stille, blå hav. Temaet er perfekt som blikkfang, til tross for den relative enkel grafikken.

De fleste av disse spillene inkluderer flere jackpoter og andre progressive funksjoner som bidrar til at spilleren kan vinne store premier på disse automatene.

Lisensierte spilleautomater

Playtech har også et bredt utvalg av lisensierte spilleautomater. Playtech har signert eksklusive avtaler med en rekke populære tegneserier og filmer, som har hjulpet dem med å utvikle noen av de kuleste automatene som finnes. Marvel spilleautomater, som X-Men, Iron Man og Incredible Hulk er alle fra Playtech, og kanskje de mest populære av Playtech sine spill. Hver av disse spilleautomatene inkluderer historier som stammer fra de respektive franchisene, noe som igjen gir svært spennende spill.

Alle spillene som er basert på Marvel Comic serien, inkluderer også progressive jackpoter. Velger du et av disse spillene kan du være sikker på å få sjansen til å vinne en progressiv jackpot. Jackpotene varierer i størrelse og du kan vinne alt fra et par tusen kroner og opp til maksimalt fem millioner kroner på Ultimate Power jackpoten.

De beste automatene fra Playtech

Ser vi på hele spekteret av spilleautomater fra Playtech, så er det noen spill som skiller seg ut, spesielt når vi ser på de automatene hvor man spiller med ekte penger. Disse inkluderer navn som Iron Man 2, som ble lansert i februar 2010 etter en franchise avtale med rettighetshaverne bak Iron Man. Et annet populært spill, Rocky, ble også lansert senere samme år, og spillet ble fort populært med sin jackpot på 100 000 kroner.

Playtechs Beach Life har, som nevnt tidligere, lenge vært en av de beste automatene som inkluderer en progressiv jackpot. Dette spillet ble lansert i november 2006 og er en av de absolutte favorittene til mange spillere verden over. Automaten Night Out er også en av de beste og mest morsomme spillene med et flott tema, gode bonuser og mye å se frem til.

Listen med populære automater er lang og på denne listen finner vi også The Gladiator. Denne spilleautomaten er en av favorittene til mange, særlig dem som liker tema-baserte spill og dette spillet ble lansert i november 2007. Den har fantastiske effekter og selv etter ti år på markedet er det en sikker vinner for mange spillere. Andre populære spill inkluderer Dr. Lovemore, et veldig frekk, men likevel morsomt spill og Gold Rally, som ble sendt på markedet i november 2008. Sistnevnte spill er et spill som gir deg muligheten for å vinne store premier.