Rainbow Riches

SGI tar deg med tilbake til den grønne øya, også kallet for Irland, i det nye spillet deres. Det heter Rainbow Riches og tilhører gruppen av Rainbow Riches videoautomater. Denne gangen følger du den smilende nissen for å finne den magiske fe, og finner du henne vil hun tjene som en slags wild-symbol og forvandle seg til et tilfeldig valgt symbol. Spilleautomaten tilbyr ingen gratisspinn, i stedet handler alt om Big Bet-funksjonen hvor du kan spille på fire hjul og aktivere ulike alternativer. Rainbow Riches har fem-hjul og de ti innsatslinjene kan spilles fra kr. 1 per spinn.

SGI

Scientific Games Corporation er et amerikansk selskap som tilbyr produkter og tjenester innen spill til hele spillindustrien. Selskapet har hovedkontor i Las Vegas, Nevada og er dermed underlagt lovgivningen til spillemyndighetene i Nevada, USA. Produktene deres inkluderer spilleautomater, bordspill, iGaming og iLottery-produkter, systemer til ulike lotterispill, terminaler og tjenester, internettapplikasjoner og kontrollsystemer til spill. Totalt jobber det mer enn 9500 ansatte på verdensplan og selskapet har kontorer på seks kontinenter. Vi kan derfor rolig fastslå at det er snakk om en ganske stor aktør innen spillebransjen.

Særlig innen lotterispill har SGI lang erfaring og de var blant de første til å introdusere det første sikre lotteriloddet i 1974.  Gjennom høyteknologiske teknikker, komplekse algoritmer, kryptering og brannmurer, sikrer Scientific Games at ingen vet hvor vinnerloddet befinner seg.

SGI har eksistert i mer enn 85 år og er dermed en av de eldste leverandørene til spillindustrien og gjennom de mange årene har kunder og spillere lært å verdsette selskapet for sin pålitelighet, sikkerheten, sitt kreative innhold, driftssikkerhet og nyskapende teknologi. Selskapet er i dag inndelt i tre operative divisjoner – spill, lotteri og interaktivitet og her blir nye spill og nye plattformer designet til glede for de mange kunder og ikke minst spillerne.

Spillesymboler

Som i mange andre spilleautomater med Irland som tema, så vil du møte mange kjente symboler. Den smilende nissen viser seg ikke på hjulene, men han kommer til å vises ved siden av dem nå og da, kun for å minne deg på at det er på tide å trykke på spinn-knappen. Bortsett fra spillekortene 10, knekt, dame, konge og ess, som er de ikoner med lavest gevinst, så vil det også være mange regnbuer, harper, sopper og spillelogoer. Det er sistnevnte ikon som betaler mest. Den magiske fe vil forvandle seg til et tilfeldig valgt symbol hver gang hun er på hjulene, mens de vanlige wild-symbolene kun viser seg under Big Bet-funksjonen, og kun når man som spiller satser større beløp.

Både små og store innsatser

Reglene for denne automaten er veldig enkle. Selve maskinen har et standardlayout på 5 × 3 og 10 gevinstlinjer. Du får gevinst når lander minst tre matchende symboler, men husk på at de skal være på tilstøtende hjul. Utover dette kan de være hvor som helst på en gevinstlinje. Satsningsområdet er ganske bredt, noe som er til gavn for nybegynnere så vel som for storspillerne. Heldigvis er Rainbow Riches innredet slik at avkastning vil øke i takt med innsatsen din. Kontrollpanelet er også ganske enkelt, og tilbyr bare noen få alternativer, for eksempel spinn-knappen, innsats alternativer, Big Bet og gevinsttabeller.

Spesielle funksjoner

De fans som liker å vinne gratisspinn vil dessverre bli skuffet over å oppdage at Rainbow Riches ikke tilbyr noen gratisspinn. I stedet har SGI bestemt seg for å inkludere Big Bet-funksjonen. Big Bet-funksjonen spilles over fire hjulsett og tilbyr fem forskjellige nivåer, eller alternativer. Ved å satse kr. 100 kan spillerne aktivere den magiske fe og hun vil så forvandle seg til et tilfeldig symbol hver gang hun lander på hjulene. For en pris på kr. 200 vil den magiske fe også være aktiv £ 20, er Magic Fairy også aktiv og vil flytte seg til det påfølgende hjulsett. Øker du innsatsen til kr. 300, så vil du også aktivere et wild-symbol sammen med den magiske fe og hun vil igjen flytte seg til det etterfølgende sett med hjul. For en innsats på kr. 400 kan du aktivere et wild-symbol og den magiske fe, og begge vil bli overført til den neste sett med hjul. Sist, men ikke minst, kan en innsats på kr. 500 gi deg samme alternativer som med innsatsen på kr. 400, men som en liten bonus vil symbolene med 10, knekt og dame være borte slik at sjansene øker for større gevinster.

Gevinster

Det er flotte gevinster i Rainbow Riches og den største av dem får du ved å lande fem logoer. Her får du hele 2500 mynter, mens de andre symbolene ikke er helt så sjenerøse. Regnbuene kan gi deg 200 mynter om du lander fem av dem, mens fem harper eller fem sopper på en gevinstlinje gir 150 mynter. Men det er mulig å hente store gevinster med Big Bet-funksjonen, mest på grunn av det faktum at du kommer til å spinne fire hjulsett på en gang. Den eneste ulempen er selvsagt at du må satse større beløp for å få tilgang til Big Bet. Rainbow Riches RTP ligger på 94 % når man satser mindre enn kr. 20 og så økes denne til 96 % når innsatsene blir større enn kr. 20. Spiller man på Big Bet-funksjonen, så kan man forvente en RTP på 97,7 %.