Second Strike

Noen ganger skal det ikke mye til før ens forventninger blir snudd helt på hodet. Second Strike er en retro-vintage video spilleautomat, produsert av Quickspin, og med frukt som tema, akkurat som mange andre automater på markedet. Imidlertid er måten du spiller på denne automaten virkelig nyskapende og vil helt sikkert endre dine tanker omkring klassiske spilleautomater! Og selvfølgelig øke sjansene dine til å vinne store premier.

La oss se litt på denne spennende programvareutvikleren før vi ser nærmere på Second Strike og hva denne automaten kan tilby deg som spiller.

Quickspin spilleautomater

Quickspin er et svensk selskap som ble startet opp i 2012. De tre grunnleggere av selskapet har nemlig alle lang fartstid innen spillindustrien. Daniel Lindberg, som er administrerende direktør i selskapet, har jobbet fem år som direktør for salg og produktledelse hos Net Entertainment, en av de store selskapene innen spillbransjen. Quickspin sine to visepresidenter, Mats Westerlund og Joachim Timmermans, kommer fra henholdsvis NetEnt og Unibet, og har begge jobbet med design av spill i mange år. Selv om selskapet kun har vært i gang i fem år, så har de faktisk flere sterke ansatte som er med til å sikre at alt kjører som det skal.

Quickspin streber etter å være nyskapende, men innen de litt mer klassiske temaene og dette gjør de ved å lage et annerledes design eller ved hjelp av spesielle spillefunksjoner. At de produserer spill av høy kvalitet kan best sees ved at de har fått etablert mange sterke samarbeidsforhold med en rekke populære kasinooperatører.

Klassiske estetiske egenskaper

På samme måte som de fleste andre retrospill, så har Second Strike ikke noen komplisert historie. Selve designet er laget med en enkel, ensartet lilla skjerm som bakgrunn, og med lyse pletter i røde og gule farger. Ikke noe mer enn det, og likevel gjør de skinnende fargene og det enkle designet spillet ganske attraktivt, og på en måte veldig originalt. Lydsporet som følger deg gjennom spillet er en ganske nøytral melodi innen jazz sjangeren, så spiller du en stund er du sikker på at du vil få melodien på hjernen. Samlet sett har Second Strike et klassisk oppsett med ærlig grafikk og et enkelt design, og passer perfekt for de spillere som er på jakt etter enkle og ryddige spill.

Spillet holder seg til det grunnleggende

Når det gjelder selve oppbygningen av spillet, så er Second Strike også ganske minimalistisk og går rett til sak helt fra starten. Hjuloppsettet er et klassisk 5×3, med fem hjul som inneholder tre symboler hver. Du har totalt 10 faste gevinstlinjer, hvor vinnerkombinasjonene må falle på rett plass for å utløse gevinster. Dette mindre antall tilgjengelige gevinstlinjer minner litt om vintage spilleautomater.

Du kan ikke endre antall innsatslinjer i løpet av spillet ditt, men du har fortsatt muligheten til å justere innsatsen din ved å klikke på den tilsvarende kommandoknappen nederst på skjermen, rett under hjulene. Pilene vil la deg øke eller redusere innsatsen din etter ønske. Husk på at størrelsen på gevinstene dine vil avhenge av både ikonenes utseende og hvor mye penger du satser per spinn. Vær oppmerksom på dette når du setter opp spillet ditt, og husk på at du selvfølgelig kan tilpasse det underveis.

Spillet har også en autoplay-funksjon og her kan du spille uten avbrudd. Hjulene vil fortsette å spinne så lenge du vil, og det er den perfekte måten å fokusere på handlingen og nyte moroa i Second Strike. Du kan alltid gå tilbake til single-spinn modus ved å klikke på den samme knappen på nytt.

En fruktig meny

Som vi tidligere har nevnt, er Second Strike et retrospill med mange frukter på gevinsttabellen. De symboler som gir de laveste gevinster, er kirsebær, plommer, druer og vannmelon. Selv om du ikke blir rik av å lande disse symbolene, så kompenseres det av det faktum, at de vises ofte på hjulene. Spillet tilbyr i midlertidig også høyere gevinster, men da må du lande symboler som klokker, stjerner, 7’ere eller diamanter. Disse symbolene lander man selvsagt ikke så ofte, men de er verdt mye mer.

Ekstra bonuser

Second Strike kan også by på et par ekstra bonuser og noen nye elementer. Det gylne wild-symbolet, kan for eksempel erstatte noen av de tidligere nevnte grunnleggende symbolene og hjelpe deg med å skape enda flere vinnende kombinasjoner. Men den virkelige moroa begynner med Second Strike-funksjonen. Etter hver gevinst vil den ytre hjulmarkøren lyse og begynne å spinne rundt hjulene. Hvis den lander på noen av de vinnende symbolene, så vil ekstra identiske ikoner legges tilfeldig på hjulene for å utløse enda flere gevinster. Jo lengre den første vinnerkombinasjonen er, jo flere ekstra symboler vil du sannsynligvis oppnå og få med. Dette er med til å gi deg flere gevinster, og selv om du ikke vinner store premier på Second Strike automaten, så er det ikke umulig å vinne anstendige gevinster.