Spin Party

Liker du sexy dansere og pulserende lydspor, så er Spin Party spillet for deg. Her kan du la musikken og rytmene lede deg til hjulene og vinne store premier ved å danse av gårde på denne spilleautomaten fra Play N Go. Men det morsomme stopper ikke der. Maskinen har også mange bonuser, inkludert Wild Dancers, ekspanderende wild-symboler og klebrige wild-symboler som kan gi deg store gevinster og gratisspinn. Her er det mulig å vinne premier på opptil 250 000 mynter. Ikke dårlig for en kveld på dansegulvet. Du kan delta i festen ved å bruke pc-en hjemme, men også mens du er på farta ved hjelp av mobilen din eller nettbrettet. Det beste ved det hele er denne spilleautomaten er ganske rimelig å spille på, minsteinnsatsen er på 0,1 mynt per spinn, men vi skal komme tilbake til dette snart.

Play N Go

Spillutviklingsselskapet Play ‘N Go ble dannet tilbake i 1997 og i begynnelsen fungerte de som et datterselskap for en annen aktør innen spillindustrien. Siden 2005 har de stått helt på egne bein og utviklingen styres fra hovedkontoret deres i Växjö, Sverige. I tillegg har de et utviklingskontor i Ungarn. Selskapet består av et lite team av fagfolk som har dedikert seg til online kasinospill. De utvikler primært spilleautomater som er tilgjengelige på vanlige pc-er samt mobil- og nettbrett via avansert teknologi. Når det gjelder mobiltelefoner, så er spillene deres tilgjengelige for Apple iOS, Android, Blackberry og de fleste Windows-enheter. Spillene deres er tilgjengelig på 30 språk!

De er ikke så godt kjent som noen av de største innen bransjen, som Playtech og Microgaming, men de holder på å utvikle et solid rykte for å utvikle kvalitetsspill. I 2010 dannet de en allianse med Jadestone og dette har hjulpet dem med å få et bedre grep om markedet og øke markedsandelen deres.

De er kjent for å utvikle spilleautomater som er moderne, skarpe og raske, noe som gir spillerne en god spillopplevelse. Deres mest kjente spill er Riches of Ra, et spill som tar spilleren med tilbake til det gamle Egypt. Av andre spill kan nevnes Leprechaun Goes Egypt, Crazy Cows og Pearls of India. For tiden har de travelt med å utvikle nye spill og man kan derfor godt forvente nye utgivelser fra Play ‘N Go nesten hver måned i tiden fremover. At selskapet ønsker å følge de lover og regler som finnes innen spillindustrien, kan ses på listen over de steder hvor de har skaffet seg lisens. På listen finner man land som Storbritannia, Gibraltar, Danmark, Belgia, Italia og Malta, noe som viser hvor anerkjente de er.

Spin Vibe

Tilbake til spillet og den kule musikken som følger spillet. Her kan man kose seg blant lilla fargetoner og en dansevibe med sexy dansere som lener seg opp av hjulene for å føle rytmen. Danserne vil til og med vise deg hvor ville de kan være ved å danse slik at de fyller et helt hjul.

Symboler som brukes i Spin Party, er mange klassikere som kirsebær, sitroner, klokker, kortikoner fra 10 til ess, dansende jenter og syvere. Vi skal da være de første til å innrømme at automaten kanskje ikke vil falle i smak hos alle, men for dem som ønsker å vinne store premier, så er det ikke det dummeste spill å teste ut. Spillet gir en gjennomsnittlig avkastning til spillerne (RTP) på 96,5% noe som er ganske greit for en slik maskin.

Premier

Når musikken begynner å spille, er det deg som spiller som vil være i fokus og har muligheten til å vinne ulike premier og bonuser. Disse starter med blinkende bokstaver og tall og betaler opptil 150 mynter. Du kan også nyte noen av fruktene og kirsebær betaler opptil 50 mynter og sitroner opptil 375 mynter. Av andre retroikoner, som det lønner seg å lande, så finner du klokkene som betaler opptil 500 mynter, barene gir opptil 750 mynter, og syverne betaler opptil 1500 mynter.

Selv om det kan bli til en fornuftig utbetaling med de klassiske ikonene, så er det de sexy danserne som skal sikre deg den helt store gevinsten. De har som nevnt muligheten til å utvide seg over et helt hjul, og snu wild-symboler som kan gi spilleren en overflod av premier. Hver wild-symbol vil også bli til et klebrig wild-symbol i et re-spinn. Hvis du er heldig nok, og får to dansere til å danse sammen, så vil de også utløse fem gratisspinn med en gevinst garantert på hvert spinn. Hver wild-symbol blir også til et klebrig wild-symbol for mellom et til tre spinn, mens hver ekstra wild-symbol man samler vil utløse et ekstra gratisspinn med gevinstgaranti. Det er her at du totalt kan stikke av med hele 250 000 mynter om du har hellet med deg.

Innsatser

Spin Party gir spillerne muligheten for å spille med akkurat det budsjett de ønsker. Her er det mulig å spille for små beløp eller satse stort. Alle spillere kan nyte godt av de ti innsatslinjene, men du bestemmer selv hvor mange mynter du vil satse på hver linje og myntverdien kan også justeres fra 0,01 til 2 mynter. Dette betyr at minimumsinnsatsen kun er på 0,1 mynt per spinn, og maksimums-innsatsen er på 100 mynter.