Wonder Hounds

Siden 2018 er hundens år i kinesisk astrologi, har utviklerne hos NextGen Gaming bestemt seg for å dedikere deres nyeste spilleautomat til mannens beste venn. Dette nye spillet er en fem-hjuls spilleautomat med hele 25 innsatslinjer og en minimumsbetaling på kr. 2,50 per spinn. Spillere vil bli møtt av tre flotte Wonder Hounds, den ene kalles for Jinse og er en vakker asiatisk hund, den andre heter Winchester, og er en britisk detektiv og den siste, en amerikansk pilothund som kalles for Ace.

Disse tre søte valpene vil hjelpe spillerne med å utløse en gratis spillefunksjon, en funksjon hvor det er mulig å vinne opptil 15 gratisspinn, og samtidig hjelpe spillerne til å vinne større premier. Dette kan gjøres gjennom den fantastiske Wonderhounds Gone Wild-funksjonen, hvor en eller flere av de tre valpene kan bli omgjort til Wild.symboler. Har du hellet med deg kan du vinne hele 10 000 mynter på en enkelt tur!

Spillsymboler

I dette spillet fra NextGen, er alt relatert til hunder og dermed det perfekte spillet for hundeelskere. Bak hjulene gjemmer seg et vakkert landskap hvor folk vanligvis går tur med hundene sine, og i det hele tatt er spillet søtt og koselig, med utgangspunkt i historiens hovedpersoner. Ace er som nevnt den modige pilothunden fra USA, og han er ledsaget av den vakre Jinse, en asiatisk hund kledd i en tradisjonell kimono, samt den kjente hundedetektiven fra Storbritannia, Winchester, som selvfølgelig har detektivhatt og monokkel.

Til tider skulle man tro at hovedpersonene forbereder seg til et hundeshow, spesielt fordi wild-symbolet er en medalje som deles ut til vinneren. Dette wild-symbolet erstatter alle vanlige symboler og er også det symbolet som betaler mest. Blant andre symboler finner man en skål med hundemat for sultne valper, og et kjøttbein som likner en form for halskjede. Selv de klassiske spillekortene er inspirert av hunder og har små poter på seg slik at de passer til temaet. Den gylne pote er scatter-symbol og utløser funksjonen med gratisspinn.

Et enkelt spill

Dette er definitivt et av de enklere spillene NextGen har utviklet de siste årene, spesielt fordi spillets regler ikke kan bli enklere. Spilleautomaten har et standard 5 × 3 rutenett og tilbyr 25 gevinstlinjer, og som gir spilleren gevinster fra venstre mot høyre. Alle alternativer man kan benytte seg av som spiller, er plassert rundt spinn-knappen, og det er her du øker eller minsker innsatsene dine, setter opp inntil 100 automatiske spinn, eller sjekker ut gevinsttavlen. Du kan velge å satse mellom kr. 2,50 og kr. 2500 per spinn, så det er definitivt en maskin for både nybegynnere og storspillere. Lander du på minst 3 like symboler, så er det gevinst og husk at scatter-symbolet er det eneste symbol som gir gevinst uansett hvilken posisjon den lander på.

Spesielle funksjoner

Først og fremst skal vi nevne Wonder Hounds Gone Wild-funksjon. Denne spesielle funksjonen utløses tilfeldig under basisspillet og kan enda bli utløst mens du spiller de gratisspinn, som utløses av scatter-symbolet den gylne poten. Hver gang hjulene stopper og en av de tre valpene dukker opp på hjulene (Jinse, Ace og Winchester), kan en Wonder Hound bli omdannet til et wild-symbol per hjul. Det betyr at du kan få et Wonder Hound wild-symbol på hvert enkelt hjul, i et enkelt spinn, og ende opp med inntil fem Wonder Hound wild-symboler på hjulene. Det er i alle fall mulig i teorien.

For å utløse funksjonen med gratisspinn, så må man lande minst tre scatter-symboler med gylne poter. Tre, fire og fem gylne poter gir spilleren 8, 12 eller 15 gratisspinn og opptil 100 mynter. Før funksjonen starter, vil 1 til 15 wild-symboler bli lagt til hjulene, og alle disse symbolene blir etter hvert til klistrede wild-symboler. Dette betyr at de vil holde seg på plass helt til slutten av funksjonen. I tillegg vil de wild-symboler, som dukker opp på hjulene mens du benytter dine gratisspinn, også bli til klistrede wild-symboler. Eneste ulempe er at det dessverre ikke er mulig å starte de spesielle funksjonene mere enn en gang.

Gevinster

Som nevnt er det wild-symbolene som betaler mest og disse gir 400 mynter om du lander fen av dem. Det lønner seg derfor å satse på disse og klarer du å få mange wild-symboler, så er det faktisk mulig å vinne opptil 10 000 mynter i et enkelt spinn. Ace er også ganske sjenerøs, og gir 350 mynter for fem, mens Jinse gir deg 300 mynter når fem symboler lander på samme linje. Winchester gir 150 mynter og det samme gir matskålen. Totalt sett lander Wonder Hound sin RTP på 95,16 % og det kan vi absolutt leve med.

Wonder Hound på andre plattformer

Denne spilleautomaten kan også benyttes via mobiltelefonen eller nettbrettet ditt siden den er spillbar på tvers av alle enheter. Kvaliteten på spillet er det samme, uansett om du benytter pc-en hjemme eller mobilen mens du sitter på bussen, og du kan derfor leke med disse flotte valpene når som helst og hvor som helst.